"Динамо" покарало словаків за товариський матч із росіянами

Читать на русском
Автор
885
Жерсон Родрігес
Жерсон Родрігес. Фото ФК Динамо (Київ)

Київський клуб перервав переговори зі словацьким клубом

Київське "Динамо" зупинило переговори зі "Слованом" (Братислава) щодо трансферу люксембуржця Жерсона Родрігеша до словацького клубу. Річ у тім, що команда зі Словаччини днями провела товариський матч із російським "Динамо" (Москва) (1:2) у Катарі.

Про зрив переговорного процесу повідомляє журналіст Лазар ван Парійс у Twitter. Він порівняв цю ситуацію з ефектом доміно, прикріпивши до своєї публікації відповідну анімацію.

Зазначимо, люксембурзький вінгер "Динамо" мав приєднатися до "Словану" після відходу з турецького "Сівасспору". Цього сезону 28-річний Жерсон забив 2 голи в 13 матчах за команду в Туреччині.

23 січня "Слован" зіграв із московським "Динамо" на тренувальному зборі в Катарі (1:2). Через це словаки посварилися із чеською "Славією" (Прага), яка скасувала запланований на лютий спаринг між клубами.

Огляд матчу "Слован" — "Динамо" Москва

Раніше повідомлялося, що головний тренер польського "Заглембе", легенда "Динамо" (Київ) Олександр Хацкевич жорстко послав росіян після того, як ті захотіли вибачень від білоруського фахівця.