"Шевченко видав базу": "Шева" на другий день роботи поставив УЄФА у незручне становище

Читать на русском
Автор
3344
Андрій Шевченко
Андрій Шевченко. Фото instagram.com/andriyshevchenko

Новоспечений керівник українського футболу дав інтерв’ю британським ЗМІ

Легенда футболу Андрій Шевченко після обрання президентом Української асоціації футболу (УАФ) відреагував на потенційне повернення російських команд до міжнародного футболу.

Відповідний коментар "Шеви" доступний на Sky Sports. Глава УАФ запросив керівництво УЄФА, зокрема президента організації Александера Чеферіна, в Україну, щоб футбольні чиновники перед тим, як приймати рішення про повернення РФ у європейську футбольну родину, подивилися, що наробила РФ в Україні. Шевченко нагадав, що Росія вже знищила близько 350 стадіонів, останній приліт був по інфраструктурі ФК "Локомотив" у Києві.

"Я хотів би запросити в Україну всіх, хто ухвалює ці рішення – у комітеті УЄФА, у виконкомі президент Александер Чеферін.

До того, як Чеферін ухвалить рішення щодо повернення російських команд, приїжджайте в Україну. Подивіться, поговоріть про наші проблеми, а потім ухваліть своє рішення.

Я хочу говорити. Я хочу показати нинішню ситуацію в Україні, бо з початку війни вона лише погіршується. Я не бачу жодних підстав давати можливість для повернення російських команд", – сказав Шевченко.

У мережі похвалили "Шеву" за роботу із перших днів після призначення. Користувачі вважають, що ім’я "Шеви" у світовому футболі справді може вплинути на рішення УЄФА.

Нагадаємо, "Шева" не мав конкурентів у боротьбі за посаду голови УАФ. Раніше повідомлялося, що на виборах президента УАФ стався скандал.