Посмішка Роналду у грі проти Мессі стала мемом (відео)

Читать на русском
Автор
1213
Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду Новина оновлена 02 лютого 2024, 10:17
Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду. Фото twitter.com/TrollFootball

Легенди футболу не перетнулися на полі, але камери стежили за ними на трибунах

У четвер, 1 лютого, "Інтер" Маямі, за який грає найкращий футболіст планети за версією ФІФА Ліонель Мессі, провів товариський поєдинок проти "Аль-Насра" Кріштіану Роналду. Через травми обидва гравці не вийшли на поле зі стартових хвилин, Мессі зіграв хвилин 10 у другому таймі.

Поєдинок відбувся в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) на Kingdom Arena і завершився з рахунком 6:0 на користь господарів. Під час гри камери зняли задоволене обличчя португальця, який не приховував своїх емоцій.

Зустріч мала принциповий характер, адже спочатку планувалася як останній "танець" Роналду та Мессі. На жаль, зірки футболу не зійшлися на полі, проте видовище вдалося. "Аль-Наср" до 12-ї хвилини забив три м’ячі у ворота американців, обороною яких керував центральний захисник збірної України Сергій Кривцов.

Після третього голу камери порівняли реакції двох капітанів команд — Мессі виглядав похмурим, а Роналду посміхався від задоволення. Відео з усмішкою Кріштіану стало вірусним у мережі. В черговий раз у мережі розгорілися суперечки, про те, хто таки найкращий футболіст сучасності. Одні кажуть, що без КріРо "Аль-Наср" грає краще, а Мессі все довів усім на ЧС-2022. Інші вважають, що СR7 є найкращим гравцем в історії.

Відеоогляд матчу:

Нагадаємо, у 2023 році Мессі також отримав рекордний "Золотий м’яч". Після цього Роналду розкритикував нагороду.