Лукашенко вперше засвітився на льоду після невдалої рубки дров (фото)

Читать на русском
Автор
Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко. Фото president.gov.by

Диктатор травмувався під час рубки дров, через що довго не грав у хокей

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко відновився від травми та взяв участь у хокейному матчі проти збірної Гродненської області. Нещодавно на ногу диктора під час рубки дров упала 80-кілограмова колодка, через що він пропустив гру.

Про повернення 69-річного Лукашенка на лід повідомляє офіційний інтернет-портал президента Білорусі. За інформацією джерела, команда диктатора виграла з розгромним рахунком.

"Хокейна команда Президента Білорусі виграла п’ятий поєдинок поспіль у Республіканській хокейній лізі. На льоду мінської "Олімпік-Арени" 17 лютого дружина Глави держави переграла команду Гродненської області з результатом 10:4 (2:0, 4:1, 4:3)", — йдеться у повідомленні.

Олександр Лукашенко зіграв у хокей після травми ноги
Олександр Лукашенко зіграв у хокей після травми ноги

Нагадаємо, у січні 2024-го Лукашенко пропустив хокейний матч своєї команди проти збірної Могилевської області через травму, яку він отримав під час рубання дров. За словами диктатора, йому на ногу впала колодка вагою 80 кг.

Раніше Лукашенко заявив, що прикордонники Білорусі нібито двічі-тричі на тиждень затримують "українських диверсантів на кордоні".