ПСВ — "Боруссія" Д: де і коли дивитись матч Ліги чемпіонів

Читать на русском
Автор
"Боруссія" Д готується до гри
"Боруссія" Д готується до гри. Фото twitter.com/BlackYellow

Велика гра пройде в Ейндховені

У вівторок, 20 лютого, ПСВ у рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА прийме "Боруссію" Д. "Телеграф" проведе онлайн-трансляцію матчу ПСВ — "Боруссія" Д.

У прямому ефірі в Україні першу гру плей-оф між ПСВ та "Боруссією" Д покаже медіаплатформа megogo, а також Volia TV. Початок поєдинку о 22:00 за київським часом. Про це повідомляє офіційний сайт транслятора.

Команди підходять до гри у різному настрої. ПСВ впевнено лідирує у чемпіонаті Нідерландів, відрив від "Феєнорда" становить 13 очок. "Боруссія" Д, у свою чергу, веде боротьбу за місце в Лізі чемпіонів, відстаючи від "Баєра", що лідирує, на 17 очок.

Нагадаємо, ПСВ на груповій стадії Ліги чемпіонів посів 2-е місце у групі B, випередивши "Ланс" та "Севілью". Нідерландський клуб програв боротьбу за перше місце "Арсеналу". "Джмелі" виграли "групу смерті", випередивши ПСЖ, "Мілан" та "Ньюкасл".

Раніше повідомлялося, що українського футболіста юнацької команди "Боруссії" Д не викликають до збірної України U-19. Журналіст у всьому звинувачує футбольних агентів.