"У нього немає варіантів": у РФ хочуть врятувати від в’язниці футболіста збірної Нідерландів

Читать на русском
Автор
Квінсі Промес
Квінсі Промес. Фото instagram.com/qpromes

Гравець ховається від правосуддя у російському клубі

Колишній футболіст "Спартака" Максим Деменко вважає, що нідерландський форвард команди Квінсі Промес має отримати російське громадянство. Напередодні гравця заочно засудили до ув’язнення.

Відповідний коментар Деменка наводить vprognoze.ru. Максим вважає, що футболіст має лише один варіант залишитися на волі — зробити російське громадянство.

"На нього ця ситуація сильно вплинула б, якби він був у Голландії. Для нього тоді це був би удар. Поки він в Еміратах чи в Росії, то тут жодних проблем не буде. що має змінитися?

У нього два варіанти: або повертаєшся до Росії й чекаєш, поки в Нідерландах влада зміниться, але немає жодної гарантії, що через п’ять років ця справа не піде в хід.

Йому однозначно слід робити російське громадянство. інакше він не має варіантів. Тут все залежить від "Спартака". Якщо гравець добре ставиться до клубу, то і він [клуб] буде [добре ставитись до гравця]", — сказав Деменко.

Нагадаємо, Окружний суд Амстердама засудив Промеса до шести років ув’язнення у справі про контрабанду кокаїну. Футболіст має намір подати апеляцію. У РФ на рівні Держдуми пообіцяли не видавати Квінсі нідерландським правоохоронцям. До речі, футболіст також замішаний у справі про різанину.