"Своїх не здаємо": РФ відмовляється видавати Нідерландам контрабандиста наркотиків

Читать на русском
Автор
531
Віталій Мілонов
Віталій Мілонов. Фото t.me/govoritmilonov

У РФ заступилися за футболіста, засудженого за контрабанду наркотиків

Депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов закликав не видавати форварда московського "Спартака" Квінсі Промеса, якого було засуджено на 6 років в’язниці у справі про контрабанду кокаїну загальною вагою 1362 кг, нідерландській владі. Напередодні футболіста оголосили у міжнародний розшук.

Відповідний коментар Мілонова наводить bookmaker-ratings.ru. Російський депутат заявив, що росіяни своїх не здають, а тому РФ не видаватиме Промеса Нідерландам. Крім того, Мілонов вважає справу Промеса політизованою, адже гравець виступає в Росії.

– Є клуб, є їхня служба безпеки, вони можуть перевірити, наскільки претензії до Промеса обґрунтовані. А претензії серйозні. Але з огляду на те, що він грає в російському клубі, тут може бути всяке. Я б не став так цим голландцям довіряти, вони самі по собі наркомани вже давним-давно. Накуряться своєю амстердамською ш**ллю і мерехтить їм всяке інколи.

Це питання "Спартака", їм із цим жити, я був би радий, якби ці звинувачення не підтвердилися. Однак це вже справа клубу – вирішувати, чи потрібен він їм, чи ні, не відніматимемо їхні повноваження.

– Якщо ця історія підтвердиться і вирок набуде чинності, чи має Росія видати Квінсі голландцям?

– Видавати його точно не треба. Хріна їм голландського лисого, а не футболіста. Хоч він і зі "Спартака", але все одно не треба. Росіяни своїх не здають, – сказав Мілонов.

Нагадаємо, що Промеса в Нідерландах також звинувачують у різанині, внаслідок якої постраждав його двоюрідний брат.

Раніше повідомлялося, що у чемпіонат РФ, який вже називають "лігою злочинців", хоче перейти футболіст, звинувачений у домашньому насильстві.