Бразильські легіонери "Дніпра-1" відмовляються повертатися до України — стала відома причина

Читать на русском
Автор
Бразильці побоюються обстрілів Дніпра
Бразильці побоюються обстрілів Дніпра. Фото fcdnipro.com

Три футболісти відмовилися повернутися в Дніпро після ракетного обстрілу

Бразильські легіонери "Дніпра-1" захисник Гільєрме Варжао, півзахисник Вітіньо та форвард Маркос Андре не бажають повертатися до України. Причиною такої відмови став страх футболістів за своє життя.

Гравці налякали нещодавні події, а саме масована атака дронів на Дніпро, повідомляє Fcdnipro.com. Це неофіційний сайт уболівальників команди, керівництво "Дніпра-1" ніяк не коментує ситуацію.

У середині січня повідомлялося, що після переговорів Вітіньота Маркос Андре мають приєднатися до основного складу вже на зборах команди у Туреччині. А Міндіньо та Варжао прибудуть у розташуванні U-19. У свою чергу, форвард Венделл відмовлявся повертатися в розташування команди вже тоді. Наприкінці січня стало відомо, що Венделл переходить у "Полісся" (Житомир), а про Міндіньо нічого не чути. У контрольних матчах на зборах у Туреччині він участі не брав.

Відомо, що Вітіньо виступає за "дніпрян" на правах оренди з "Атлетіко Мінейро". Його угода з українським клубом розрахована до літа. 20-річного Андре орендовано у "Ретро" до 30 червня. А ось 20-річний Варжао є повноцінним гравцем СК "Дніпро-1".

Нагадаємо, що СК "Дніпро-1" зараз посідає друге місце у чемпіонаті України, маючи в активі 34 бали. З такою ж кількістю очок таблицю чемпіонату України очолює "Кривбас".

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу