Переплутав вид спорту? У Росії футболіст відправив суддю у нокаут під час матчу (відео)

Читать на русском
Автор
У Росії побили футбольного арбітра Новина оновлена 04 червня 2024, 15:50
У Росії побили футбольного арбітра. Фото UEFA.com

Гравець протягом кількох секунд грубо зіграв проти суперника та вдарив арбітра

У матчі регіонального кубка у Кузбасі футболіст одним ударом завалив суддю. Це сталося у грі клубів "Юність-Індустрія" та "Щеглівський пивовар".

Наприкінці першого тайму захисник "Юності" Василь Козлов отримав червону картку. Однак рішення судді не сподобалося гравцеві, тому він ударив арбітра в обличчя. Той одразу знепритомнів, а матч перервали, повідомляє 360.ru.

У судді Сергія Загуденкова струс мозку та забиття м’яких тканин обличчя. Він написав заяву до поліції.

Це вже не перший випадок, коли у Росії б’ють футбольного арбітра. Так, у жовтні 2020-го На футбольного суддю Богдана Головка напали у Грозному після матчу молодіжних команд "Ахмата" та "Спартака". Тоді росЗМІ, зокрема, псіалі: "Після фінального свистка на поле вийшли сторонні особи і фізично вплинули на головного суддю, завдавши удару в область паху, а потім йдучи з поля вдарили головного суддю по ногах ззаду і штовхали в спину. Ці ж особи зайшли до суддівської кімнати і висловлювали своє невдоволення виразами нецензурної форми”.

"Ахмат" тоді вибачився, заявивши, що надати фізичний вплив на головного арбітра намагався вболівальник. Водночас російська Прем’єр-ліга підтвердила повідомлення про напад на арбітра. Там заявили, що на суддю напав представник грозненського клубу.

Раніше повідомлялося, що РФ заплатить спортсменам за неучасть в Олімпіаді.