Перший електричний Hummer прибув в Україну (фото)

Читать на русском
Автор
SUV Hummer EV
SUV Hummer EV. Фото ТопЖир

Це перший електропозашляховик бренду, який приїхав в Україну

Практично щодня в Україні з’являється все більше цікавих, нових та ексклюзивних автомобілів. Зокрема, нещодавно до нас прибув перший електричний Hummer.

Як видно на фото, електропозашляховик уже перебуває в дилерському центрі. Перші фото машини публікує ТопЖир з посиланням на фотографа king_artur.ua.

Що відомо про SUV Hummer EV

SUV Hummer EV

Наразі не відомо, яка саме версія електричного позашляховика прибула в Україну, адже General Motors вперше представила Hummer з електроустановкою у 2020 році.

Тоді позашляховик мав запас ходу до 483 кілометрів та розгін до сотні за 3,5 секунди. Потужність п’ятидверного автомобіля складала понад 830 кінських сил.

Ключовими особливостями машини був автопілот та аж три електродвигуни. Перша версія Хаммера коштувала від 112 тисяч гривень.

SUV Hummer EV

У квітні 2023 року GMC представила доступнішу версію Hummer EV 3X зі збільшеним запасом ходу. Цю машину представили як частину лінійки GMC Hummer EV 2024 року. Зовні між автомобілями різниці майже не видно, та і електроустановка та ж сама. Запас ходу автомобіля складає 571 км.

Раніше "Телеграф" писав про Subaru, який розрізало навпіл через просту помилку водія. Поліція попереджає, як не треба їздити взимку.