Subaru розрізало навпіл через просту помилку: водіям показали, як не треба їздити взимку (відео)

Читать на русском
Автор
1362
Авто, розрізане навпіл
Авто, розрізане навпіл. Фото motor1

Не робіть так ніколи, навіть якщо у вас суперпотужний автомобіль з повним приводом

Повний привід, наприклад, Audi Quattro, часто дуже допомагає водію для забезпечення додаткового зчеплення під час руху автомобіля по крижаній дорозі. Але рухатись все одно потрібно обережно, і обов’язково тримати дистанцію.

З’ясувалось, що бічне зчеплення має дуже велике значення, незалежно від типу приводу авто. Водій Subaru WRX у США засвоїв урок, адже абсолютно не впорався з керуванням. Він врізався у вантажівку з плугом, який розрізав автомобіль наполовину, пише Motor1.

ДТП у Нью-Йорку: як це сталося і чому

У Департаменті транспорту штату Нью-Йорк опублікували відео з відеореєстратора, щоб попередити інших водіїв, як не можна їздити по засніженій дорозі. У відео видно, що автомобіль обганяє вантажівку, і його починає заносити.

Тоді він на швидкості врізається в плуг, адже не може протиснутись. Також опубліковані жахливі фотографії цієї ДТП — видно, що авто практично розрізало навпіл. Від машини майже нічого не залишилося. На щастя, водій дивом не отримав серйозних травм.

Отже, водіям потрібно пам’ятати, що повний привід може допомогти прискоритись на слизькій дорозі, але він не зможе швидко зупинити авто. Тому будьте обережними.

Раніше "Телеграф" писав про те, що власники Tesla Cybertruck масово розчаровані запасом ходу пікапа. Він абсолютно не дотягує до заявлених раніше показників.