Для чого досвідчені водії возять зубну пасту в авто: неочікуваний лайфхак

Читать на русском
Автор
506
Запотіли бічні дзеркала
Запотіли бічні дзеркала. Фото autostrike

Українцям розповіли дієвий лайфхак, який допоможе у зимовий період і не тільки

Узимку водії дуже часто скаржаться на проблеми, пов’язані з поганою видимістю. І якщо побороти запотівання скла всередині авто допоможуть такі підручні засоби як силікагель чи піна для бриття, то вони ніяк не впораються з конденсатом на бічних дзеркалах.

При морозі бічне дзеркало може вкритись інеєм чи навіть льодом, а з настанням відлиги з’являється нова проблема — конденсат, через який нічого не видно. "Телеграф" зібрав поради, як впоратися із цим.

Що можна використати для догляду за дзеркалами

В автомагазинах є багато засобів, призначених для видалення конденсату та перешкоджання його появі. Це різні спреї-незамерзайки, рідини проти появи конденсату та інше. Та вони часто залишають жирну плівку або ж взагалі не працюють.

На щастя, народні умільці придумали і протестували народні засоби, які допоможуть побороти цю проблему. Одним із кращих виявилась зубна паста. Вона має речовини, що відштовхують воду. Витріть дзеркало начисто і насухо, нанесіть трішки зубної пасти на поверхню дзеркала, гарно протріть сухою ганчіркою.

Також можна спробувати антидощ — якщо він хорошої якості, має допомогти на бокових дзеркалах. Щоправда, доведеться розщедритися.

Раніше "Телеграф" писав, які авто найлегше перевести на газ. А також наводив перелік двигунів і моделей, ними оснащених.