Які авто найлегше перевести на газ: перелік двигунів та моделей

Читать на русском
Автор
1548
Двигуни, які найкраще підходять для газобалонного обладнання
Двигуни, які найкраще підходять для газобалонного обладнання. Фото ustanovkagbo

Українцям назвали двигуни, які найкраще підходять для установки ГБО

Багато водіїв заради економії пального вирішують перевести свій автомобіль на газ. Розуміючи основні нюанси переведення свого автомобіля на ГБО, ви не витратите дарма гроші.

Річ у тім, що не всі автомобілі підходять для цього. У таких нюансах краще розуміються спеціалісти з газобалонного обладнання. Експерти з AUTO-Consulting розповіли, які двигуни найкраще підходять для ГБО.

Двигуни, які найкраще підходять для газобалонного обладнання

Одним з найкращих варіантів спеціалісти називають американський бензиновий двигун Duratec 25. Він працює відмінно на газі, і є дуже економний. А динаміка у такому випадку навіть не постраждає. Таким силовим агрегатом оснащені моделі американської компанії Ford — Escape та Fusion.

Другий чудовий варіант — Pentastar 3.6. Він встановлюється на безліч авто. Це зазвичай моделі таких виробників як американських та німецьких виробників.

Наступний варіант — це Volkswagen CBTA, CBUA, CCCA. Він дуже популярний на теренах України. Цей мотор встановлюється на Volkswagen Golf, Jetta, а також Beetle і навіть Passat. У роботі цього двигуна на газі не виявили жодних проблем.

Також без проблем переводити на ГБО можна автомобілі з силовим агрегатом Nissan QR25ю Він встановлюється з 2001 року на моделі Nissan Rogue, Altima та Murano. Незважаючи на те, що двигун випущено понад 20 років тому, він і досі цінується на авторинку через якість та надійність.

Одним з кращих двигунів, які можна переводити на газ і не переживати, є Mitsubishi 4B11, 4B12. Його розробляли аж 5 компаній — Chrysler, Jeep, Dodge, Hyundai та KIA. На ньому газ працює стабільно і без проблем. Цими двигунами оснащені такі машини як Mitsubishi Outlander, Eclipse Cross, Outlander Sport та інші.

Раніше "Телеграф" писав, що автогаз здорожчає зі зростанням акцизів. Стало відомо, на скільки він може збільшитись у вартості.