Новий Ford Puma розчарував крихітним двигуном

Читать на русском
Автор
504
Ford Puma 2024
Ford Puma 2024. Фото motor1

Тепер Ford Puma 2024 не може похвалитися потужністю

Компактний кросовер Ford Puma 2024 модельного року отримав спрощену лінійку двигунів. Його побудували на платформі моделі Ford Fiesta, яку вже не випускають.

У порівнянні з Fiesta Ford Puma має більші розміри кузова та кліренс. Тому рішення зробити двигун кросовера малопотужним здається незрозумілим. Про це пише Motor1.

У 2024 році кросовер майже не отримав зовнішніх змін, крім того, що фари стали світлодіодними. Є 6 кольорів кузова, включно з новим сірим, а також колісні диски розміром від 17 до 19 дюймів.

А що під капотом?

Ford Puma тепер не матиме 1,5-літрового чотирициліндрового дизельного двигуна, а також більше не буде 1,5-літрового бензинового з турбонаддувом, який раніше був у моделі ST. Спортивна версія буде доступна з 1,0-літровим двигуном, що працює в парі з автоматом та подвійним зчепленням.Він матиме потужність в 123 та 153 кінські сили залежно від версії.

Це набагато менша потужність, враховуючи те, що Puma ST раніше мала 197 кінських сил. Версія, випущена рік тому, мала уже 168 кінських сил. М’який гібридний двигун дозволяв розганятися до сотні за 7,4 секунди, що дуже багато.

У салоні встановлено новий інформаційно-розважальний комплекс SYNC4, а сам інтер’єр салону має суттєві зміни. Тут є 2 екрани на панелі приладів, а також 12-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. Пізніше Ford також випустить повністю електричну Puma Gen-E.

Раніше "Телеграф" писав, що Volvo EM90 зійшов з конвеєра у Китаї. Цей електромінівен буде доволі дорогим.