В Україні засвітився універсал Audi за понад 4 млн грн

Читать на русском
Автор
У Києві помітили потужний універсал  Audi RS6 Avant Performance Новина оновлена 15 лютого 2024, 17:32
У Києві помітили потужний універсал Audi RS6 Avant Performance. Фото t.o.p.c.a.r.s_u.a

Ця модель має 630 кінських сил та здатна розганятися до "сотні" за 3,4 секунди

У столиці України Києві був помічений "заряджений" універсал Audi RS6 Avant Performance. Ця модель вважається однією з найпотужніших та найшвидших на планеті у кузові "універсал".

Відповідні фото цього автомобіля в Києві виклали на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram. Audi RS6 Avant Performance оснащений 8-ступеневою автоматичною КПП та повним приводом. Також встановлені спортивна підвіска та карбоново-керамічні гальма.

Технічні характеристики Audi RS6 Avant Performance

Універсал має модернізований 4,0-літровий мотор V8, потужність якого збільшили до 630 к.с., а піковий момент, що крутить, – до 850 Н∙м. Розгін до 100 км/год займає 3,4 секунди, а максимальна швидкість обмежена на позначці 305 км/год.

Щодо вартості, то в Україні Audi RS6 Performance коштує від 4,22 мільйона гривень. Від стандартного A6 ця модель відрізняється розширеними крилами та спойлером на даху. Варіант Performance також отримав спеціальні 21-дюймові диски.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що одна з найпопулярніших моделей Audi оновиться 2025 року. Цей автомобіль засвітився на шпигунських знімках. Попередник А7 — седан А6 — має бензинові, дизельні та гібридні двигуни. А7 матиме новий двигун — з м’яким гібридом і PHEV.