Перший 800-сильний Mercedes Benz AMG S63 помітили у центрі Дніпра (фото)

Читать на русском
Автор
657
Mercedes Benz AMG S63 E Performance
Mercedes Benz AMG S63 E Performance. Фото Інстаграм

Цей автомобіль коштує 200 тисяч доларів

В Україні з’явився перший 800-сильний Mercedes S-класу. Зокрема, нещодавно у Дніпрі сфотографували Mercedes Benz AMG S63 E Performance.

Це люксовий автомобіль, який відомий своїми динамічними характеристиками та потужністю. Відповідне фото на дорогах України опублікували на інстаграм-сторінці cars_of_krivbass.

Mercedes Benz AMG S63 E Performance: що відомо про це авто

Mercedes Benz AMG S63 E Performance — суперседан, який оснащений гібридною силовою установкою. У порівнянні з 2021 роком, коли вийшло попереднє покоління, Mercedes Benz AMG S63 E Performance більше не має кузовів кабріолет та купе.

Під капотом у нього твін-турбо V8, який видає 600 кінських сил. Електродвигун має потужність 188 кінських сил — він розташований на задній осі. Максимальна швидкість складає 450 кілометрів на годину. Прискорення з нуля до сотні — всього за 2,8 секунди.

Цей флагманський седан навіть у стандартній комплектації володіє комфортом, незрівнянним для більшості розкішних авто. Він має розкішний салон з характерною оббивкою AMG, аудіосистему Dolby Atmos уже в початковій комплектації, а також 12,8-дюймовий сенсорний екран.

Раніше "Телеграф" писав, що сімейний автомобіль від Kia став гібридом. Ця модель часто використовується для сімейних поїздок і перевезення пасажирів.