Маша Полякова заінтригувала фото з хлопцем: дівчина натякнула на нові стосунки

Читать на русском
Автор
Маша Полякова неоднозначно натякнула на нові стосунки
Маша Полякова неоднозначно натякнула на нові стосунки. Фото instagram.com/mashapolyakova/

Дівчина виклала фото з загадковим незнайомцем

Старша донька Олі Полякової вже давно перебуває в центрі уваги. Вона зібрала свою аудиторію та вже давно ділиться у соцмережах своїм особистим життям. За це дівчина неодноразово отримувала купу негативних коментарів від хейтерів. Однак блогерка не звертає на це уваги та продовжує інтригувати своїх підписників. Цього разу Маша виклала фото з загадковим незнайомцем.

У своєму Instagram дівчина виклала допис, де зробила серію фото, на яких показала красиві зачіску, макіяж та наряд. На одній зі світлин блогерка засвітила хлопця-красеня.

Найбільше заінтригувала Маша підписом. Дівчина написала: "Як вам наша пара?". Шанувальники блогерки у коментарях похвалили її зовнішність та образ. А також фани почали розпитувати, що ж це загадковий незнайомець. Інші ж своєю чергою привітали пару та побажали їм щастя.

Фото: instagram.com/mashapolyakova/
Фото: instagram.com/mashapolyakova/
Фото: instagram.com/mashapolyakova/

Подробиць Маша не розповіла, на коментарі не відповідала та не вийшла у сторіс з подробицями. Тому поки залишається лише спостерігати за Instagram дівчини та слідувати за фото нової ймовірної пари.

Восени минулого року стало відомо, що Маша Полякова розірвала стосунки з бойфрендом Артуром. Дівчина впевнена, що він зустрічався з нею заради підписників.