Злата Огневич, Ольга Сумська та інші зірки вийшли на зв’язок після ранкового обстрілу України (фото)

Читать на русском
Автор
Українські знаменитості поділилися переживаннями
Українські знаменитості поділилися переживаннями. Фото Колаж "Телеграф"

Артисти висловилися про ворога та показали наслідки атаки

Вранці 23 січня російські окупанти завдали чергового масованого ракетного удару по українських містах. В результаті атаки вже відомо про 5 загиблих і десятки поранених, багато руйнувань та загорянь. Найбільше дісталося цього ранку Києву та Харкову.

Українські знаменитості після обстрілу міст вийшли на зв’язок та поділилися своїми переживаннями. "Телеграф" зібрав кадри реакції зірок на масовану атаку.

Співачка Злата Огневич вийшла у сторіс і розповіла, що її ранок почався з вибухів. Артистка виглядала розпатланою та сонною після важкого ранку.

"Ранок почався з вибухів, було зовсім поруч. Знову загинули люди та сім’ї залишилися без житла. Дуже боляче. Надсилаю вам всю свою підтримку", — написала Злата Огневич.

Злата Огневич

Фітнес-тренер та телеведуча Марина Боржемська опублікувала пост з кадрами наслідків атаки та поставила лише одне питання:

"У мене тільки одне питання? За що??? Біль... розпач... ненависть...".

удар по Харкову

Телеведучий Володимир Остапчук показав свій ранок у укритті. Шоумен опублікував у сторіс фото, на якому він, закутаний у ковдру, спустився у підземний паркінг. Це було о 7.32 ранку.

Володимир Остапчук

Дружина коміка Євгена Кошового Ксенія також опублікувала кадри після обстрілу та написала: "Немає вам прощення, тварюки".

ракетний удар по Україні

Кадрами наслідків обстрілу українських міст поділилися також інші зірки — актриса Ольга Сумська, вагітна телеведуча Лілія Ребрик, ведуча Іванна Онуфрійчук, яка зараз мешкає у Швейцарії.

обстріли у Києві та Харкові
атака на Київ
обстріл Харкова

Раніше "Телеграф" розповідав про ракетний удар по Україні. Валерій Залужний повідомив, скільки і яких ракет збили ЗСУ.