"Ходити поки що складно": зрадниця Анна Асті розповіла про серйозні проблеми зі здоров’ям

Читать на русском
Автор
517
Анна Асті розповіла про операцію на ногах
Анна Асті розповіла про операцію на ногах. Фото Скриншот з відео

Невже карма наздогнала запроданку?

Співачка Анна Асті, яка остаточно зреклася України і обзавелася російським паспортом, після скандальної "голої вечірки" втекла і з Росії. Дівчина довгий час не виходила на зв’язок із шанувальниками, зберігаючи мовчання. Однак тепер знову з’явилася і розповіла про причини, чому виїхала з РФ.

У своїх Instagram-сторіс Анна Асті поділилася сльозливою історією про операцію на ногах, яка "була запланована ще рік тому". За словами співачки-запроданки, зараз вона проходить реабілітацію, але вже за місяць-півтора обіцяє бути у строю.

"Я у відпустці і відновлююся після операції на двох ногах, це було заплановано ще рік тому. Ходити поки складно, але все гоїться як треба. Через місяць-півтора обов’язково буду в строю", — написала Анна Асті.

Анна Асті

При цьому артистка повідомила, що попри операцію та реабілітацію, вона готує новий великий проект, про який незабаром розповість фанатам.

Варто зазначити, що Анна Асті покинула РФ практично відразу після скандалу з голою вечіркою Івлєєвої. Артистка не стала уточнювати, в яку саме країну відлетіла, не розповіла вона про це зараз.

Анна Асті, Настя Івлєєва
Колаж: "Телеграф"

Тим часом її райдер різко знизився, а багато новорічних концертів було скасовано чи перенесено. Так, цінник на приватні виступи Анни Асті суттєво подешевшав. Раніше за виступ на заході співачка просила 10 млн. рублів, а зараз лише 7 млн. рублів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Анну Асті, яка втекла в Росію, зраджують хочуть вигнати і звідти. Співачка пропонує забрати російське громадянство, яке вона отримала кілька місяців тому.