Мама двох дітей запалює: Періс Хілтон у "галактичному" вбранні відіграла DJ-сет (фото, відео)

Читать на русском
Автор
598
Періс Хілтон не вперше приміряє роль діджея
Періс Хілтон не вперше приміряє роль діджея. Фото Getty Images

Вже у лютому світській левиці виповниться 43 роки

Знаменита на весь світ американська світська левиця і модель Періс Хілтон є мамою двох прекрасних малюків. Лише у листопаді минулого року 42-річна зірка приголомшила новиною про поповнення — у неї з’явилася дочка. Попри клопіт материнства, Періс продовжує "запалювати" на світських заходах та відвідувати вечірки, на одній з яких вона приміряла роль діджея.

26 січня знаменитість відвідала "паті" з нагоди відкриття магазину Poppi Mart. Захід відбувся у Лос-Анджелесі, Каліфорнія.

На вечірці Періс Хілтон була не одна, а разом зі своїм чоловіком, успішним американським бізнесменом Картером Реумом. Після низки заручин у листопаді 2021 року модель вперше вийшла заміж. Наразі пара виховує двох дітей, які були народжені сурогатними мамами. Первісток Хілтон та Реума, син Фелікс, з’явився на світ у січні 2023 року.

Періс Хілтон діджей
Періс Хілтон із чоловіком Картером Реумом (ліворуч). Фото: Getty Images

Поки дітлахами займалися няні, Періс стала за пульт діджея та влаштувала для гостей феєричне шоу. Для вечірки світська левиця, якій у лютому виповниться 43 роки, обрала світловідбивну мінісукню "галактичного" фіолетового кольору, з короткими рукавами та спідницею А-силуету.

Періс Хілтон
42-річна світська левиця у космічному вбранні. Фото: Getty Images

Своє космічне вбрання Хілтон доповнила колготками в сітку і не менш захоплюючими акцентами у вигляді блискучих, розшитих паєтками срібними ботфортами вище колін на високому підборі, блискучою срібною сумочкою металевого кольору з прикрасою у формі серця.

Також знаменитість одягнула блискучі рукавички, сережки-гвоздики з діамантовими зірками, величезні прозорі окуляри, прикрашені дорогоцінним камінням та прикрашену кристалами тіару.

Раніше ми писали, що відома актриса та співачка Зендая відвідала Тиждень моди 2024 у Парижі. 27-річна зірка вразила розкішним образом у сукні від Fendi.