Різ Візерспун вивела у світ красуню-доньку: який вигляд має 24-річна спадкоємиця зірки (фото)

Читать на русском
Автор
605
Ава Елізабет Філліпп з зірковою мамою Різ Візерспун 25 січня на Тижні моди в Парижі
Ава Елізабет Філліпп з зірковою мамою Різ Візерспун 25 січня на Тижні моди в Парижі. Фото Getty Images

Після розлучення оскароносна актриса продовжує відвідувати світські заходи

Через 12 років шлюбу голлівудська актриса та продюсер Різ Візерспун вирішила розстатися з Джимом Тотом. Попри кардинальні зміни в особистому житті зірка фільмів "Блондинка в законі" (2001, 2003) та "Переступити межу" (2005), за головну роль в якому Візерспун отримала заповітний "Оскар", вона продовжує відвідувати світські заходи.

У четвер 47-річна Різ стала гостею на щорічному Тижні високої моди, який традиційно проходить у Парижі. Папараці зняли знаменитість не одну, а в компанії своєї дорослої дочки Ави Елізабет Філліпп. У вересні дівчині виповнилося 24 роки.

Ава – старша дитина оскароносної зірки. Також Візерспун є матір’ю молодшого сина Дікона, нині хлопцеві 20 років. Усі двоє з’явилися на світ у першому шлюбі актриси з американським актором Райаном Філліппом ("Жорстокі ігри" 1999).

Зіркова мама з дочкою прийшли на показ колекції італійського модного дому Fendi Couture Весна/Літо 2024, який відбувся 25 січня. Візерспун була у маленькій чорній сукні бренду.

Своє вбрання актриса елегантно доповнила чорними туфлями з гострим носком, великими чорними сонцезахисними окулярами, прикрашеними золотими вставками з боків, і золотими прикрасами, у тому числі крученими сережками-кільцями, браслетом і обручкою. Вона також взяла із собою сумку Peekaboo Mini яскраво-коралового відтінку.

Різ візерспун ава елізабет філліпп
Фото: Getty Images

У Ави була така сама сумка, але пастельно-блакитного кольору. Дівчина одягла сірий плащ поверх водолазки лимонного кольору, яку заправила у сіру шкіряну мініспідницю. Щоб завершити яскравий образ, 24-річна Ава обрала білі туфлі на підборах із золотими ремінцями у вигляді браслетів на кісточках, маленькі овальні сонцезахисні окуляри без оправи та безліч маленьких золотих сережок із перлами.

Різ візерспун ава елізабет філліпп
Фото: Getty Images
Різ візерспун
Фото: Getty Images

Раніше ми писали, що Дуа Ліпа в ефектній сукні з’явилася на прем’єрі "Арґайл". Співачка позувала з британцем Генрі Кавіллом.