З діамантовим кольє: Зендая похвалилася сліпучим образом у сукні Fendi (фото)

Читать на русском
Автор
Зендая на Тижні моди в Парижі 25 січня 2024
Зендая на Тижні моди в Парижі 25 січня 2024. Фото Getty Images

Зірка "Дюни" здивувала фанів стильним мікрочубчиком

Знаменита американська актриса та співачка Зендая стала гостею на Тижні моди у Парижі, де днями "засвітилася" колега 27-річної знаменитості, голлівудська актриса Дженніфер Лопес.

У четвер, 25 січня, зірка фільмів "Людина-павук" та "Дюна", друга частина якої вийде на великі екрани у 2024 році, прийшла на показ колекції Fendi Couture Весна/Літо 2024 з трендовим, футуристичним мікрочубчиком. Саму зачіску зірка уклала у стилі Одрі Хепберн.

На цей захід Зендая прийшла у довгій до підлоги сукні Fendi темно-сливового кольору, з відкритими плечима. У дизайні вбрання італійського дому моди також були присутні рукави в стилі "оперних рукавичок", з вирізами для пальців.

Однотонне вбрання вона доповнила малиново-червоною губною помадою та сліпучим діамантовим кольє. Також свій образ Зендая поєднала з чорними туфлями з відкритим носком, блискучими сережками-гвоздиками та діамантовою обручкою.

зендая з мікро чубчиком
Зендая на Тижні моди у Парижі зі стильним мікрочубчиком. Фото: Getty Images
зендая в сукні
Дуже модно, дуже по-паризьки. Фото: Getty Images
зендая на подіумі
Схоже, бордовий - колір сезону. Фото: Getty Images

Раніше на Тижні моди 2024 у Парижі "засвітилася" 19-річна дочка італійської актриси Моніки Беллуччі та французького актора Венсана Касселя. Діва Кассель прибула на захід у компанії коханого.