Решетнік після звільнення Залужного написав провокативний пост та нарвався на хейт

Читать на русском
Автор
3544
Григорій Решетнік написав провокативний пост
Григорій Решетнік написав провокативний пост. Фото instagram.com/grisha_reshetnik

Телеведучий Григорій Решетнік звернувся до українців після звільнення Залужного

У четвер, 8 лютого, президент Володимир Зеленський звільнив з посади головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та призначив на цю посаду командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського, який має сумнівну репутацію. Ця подія викликала хвилю обговорень в українському суспільстві.

На звільнення Залужного бурхливо відреагували відомі українці, зокрема Руслана Лижичко, Сергій Жадан, Тарас Тополя, Євген Хмара, Юрій Горбунов, Тарас Цимбалюк так інші знаменитості, висловивши слова підтримки Валерію Федоровичу. А телеведучий Григорій Решетнік на сторінці у Facebook написав провокативний пост, звернувшись до виборців Володимира Зеленського.

Пост Решетніка
Григорій Решетнік звернувся до 73% громадян, які підтримують Зеленського

Решетнік написав: "73% відгукніться… ау". А згодом він додав: "Ваші прогнози… що на нас чекає?".

Одні підписники дуже емоційно відреагували на слова Григорія Решетніка, наголосивши, що президент знає, що робить, та попросили не розпалювати ворожнечу. Вони почали хейтити телеведучого, мовляв, він "тамада на весіллі" та "диванний експерт" і запропонували йому піти повоювати в окопи.

Реакція підписників
Підписники по-різному відреагували на пост Решетніка

Інші ж стали переконувати, що "какая разніца" переважно виїхала за межі України та висловили надію, що Залужний стане наступним президентом України.

Відповіді підписників Решетніку
Прогнози українців щодо майбутнього різні

Говорячи про прогнози, деякі підписники висловили думку, що чекає нова мобілізація. Дехто підкреслював, що перемога не за горами, а інші очікують негативних змін.

Реакція українців
Багато українців вірять в перемогу

Раніше "Телеграф" писав, що новим головнокомандувачем ЗСУ президент призначив генерал-полковника Сирського. Аргументував своє рішення його успішним досвідом захисту — Київська оборонна операція, а також наступу – Харківська визвольна операція.