Вийде до людей ще не скоро: Кейт Міддлтон вперше покинула Віндзор після операції

Читать на русском
Автор
554
Кейт Міддлтон покинула Віндзорський замок
Кейт Міддлтон покинула Віндзорський замок. Фото Getty Images

Дружина принца Вільяма нарешті повернулася до чоловіка та трьох дітей

Герцогиня Уельська Кейт Міддлтон, слідом за онкохворим королем Великої Британії Чарльзом III, покинула Віндзорський замок вперше після операції на черевній порожнині. Хірургічне втручання було проведене в січні.

Як повідомляє видання Daily Mail, 42-річну принцесу було госпіталізовано на 13 днів для "планової операції на черевній порожнині". Після звільнення вона лікувалася у Віндзорському замку, таємно від громадськості, а днями покинула королівський палац.

Очікується, що Кейт проводитиме час в Анмер-холі, будинку її та принца Вільяма в маєтку Сандрінгам у Норфолку, поки їхні діти перебувають на шкільних канікулах. Нагадаємо, що у пари троє дітей: принц Джордж (10 років), принцеса Шарлотта (8 років) та принц Луї (5 років).

"Кетрін добре одужує. Вона з нетерпінням чекала зміни обстановки і зможе розслабитися в Норфолку, поки діти випускають пар разом з Вільямом", — повідомив Daily Mail королівський інсайдер.

чарльз 3 камілла кейт міддлтон принц Вільям
Усі члени королівської родини Британії. Фото: Getty Images

Що трапилося з Кейт Міддлтон

Кенсингтонський палац оголосив у своїй заяві минулого місяця, що принцесу Кейт було госпіталізовано 16 січня для планової операції на черевній порожнині. Хоча досі неясно, чому принцесі була потрібна операція, оскільки в палаці заявили, що вона хоче зберегти конфіденційність з цього питання. У палаці додали, що вона навряд чи повернеться до своїх королівських обов’язків до Великодня, який цього року у католиків припадає на 31 березня.

"Подорож" Вільяма і Кейт тепер зблизить їх із королем Чарльзом III, який зупинився в Сандрінгамі після повернення туди у вівторок через діагноз раку. Відомо, що найближчим часом король відкладе свої публічні обов’язки та розпочне ретельне лікування.