Представниця конкурсу "Місіс Світу 2023" розповіла, як відшила росіянок, які намагалися подружитися

Читать на русском
Автор
Олена Єлізарова представляла Україну на міжнародному конкурсі краси Новина оновлена 12 лютого 2024, 14:22
Олена Єлізарова представляла Україну на міжнародному конкурсі краси. Фото instagram.com/y.yelizarova

Представниці країни-агресорки хотіли потоваришувати з Єлізаровою, але вона не захотіла такої дружби

Перші красуні України Інна Цимбалюк та Олександра Ніколаєнко не згадують про війну в Україні та прекрасно почуваються за межами Батьківщини. А Олена Єлізарова, яка представляла Україну на "Місіс Світу 2023", розповіла про спілкування з росіянками та пригадала, як дала їм зрозуміти, що не приймає їхні спроби подружитися.

Тоді представниці різних країн зібралися у Лас-Вегасі (США), аби поборотися за корону. У масштабній події взяли участь "Місіс Росія" та "Місіс Урал", які представляли РФ, про це українка розповіла в інтерв’ю виданню Гордон.

Олена Єлізарова
Єлізарова категорична щодо РФ і її представниць

Єлізарова уточнила, що для неї був дивним той факт, що країну-агресорку представляють дві конкурсантки. За словами жінки, під час першої зустрічі росіянки привіталися з нею та намагалися подружитися. Така ж ситуація була і на конкурсі "Міс Всесвіт-2023", коли представниця РФ набивалася в подруги до учасниці Ангеліни Усанової.

Олена Єлізарова
Представниця України Олена Єлізарова

Єлізарова уточнила, що вона привіталася з учасницями конкурсу, але дала зрозуміти, що тримається осторонь. Красуні з РФ все зрозуміли та поводилися тактовно.

Додамо, що 37-річна Олена Єлізарова є дружиною нацгвардійця, вона багатодітна мати. Жінка придумала власний ювелірний бренд та займається дизайном інтерʼєру.

Раніше "Телеграф" писав, що на конкурсі "Міс Земля" намагалися примирити українку з росіянкою та білорускою. Анастасія Фаєр не хотіла фотографуватися із представницями країн-агресорок.