Вічномолода Наомі Кемпбелл відвідала відкриття курорту в модній сукні (фото)

Читать на русском
Автор
Наомі Кемпбелл та Дабіз Муньос
Наомі Кемпбелл та Дабіз Муньос. Фото Getty Images

53-річна зірка має ідеальний вигляд

Наомі Кемпбелл — британська акторка та супермодель. У свої 53 вона має неперевершений вигляд і з легкістю дає фору молодим моделям. Вона завжди у чудовій формі і тільки підкреслює це своїми вбраннями. Цього разу зірка знову вразила зовнішнім виглядом.

Вчора, 11 лютого, Наомі Кемпбелл відвідала бранч в StreetXO з нагоди відкриття першого вертикального курорту в Дубаї. Модель виглядала дуже стильно.

Для цієї події Наомі Кемпбелл обрала шкіряну червону сукню довжини міді, що виблискувала на світлі. Таке вбрання чудово підкреслило струнку талію моделі. Акцентні широкі плечі на сукні зробили її набагато цікавішою. Свій образ Наомі доповнила білими туфлями на підборах з блискучим ланцюжком. Завершила лук акторка чорними стильними окулярами і браслетами на обох руках.

Наомі Кемпбелл
Фото: Getty Images

Зачіску Наомі Кемпбелл обрала просту й розкішну водночас: вона зробила легкі локони на розпущеному волоссі. Макіяж теж не стала робити яскравим. Зірка виділила очі й підмалювала губи за допомогою косметики.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Пенелопа Крус у неймовірно стильній сукні блиснула пишними грудьми. Зірка прикула до себе всі погляди на червоній доріжці.