Зірка фільму "Барбі" показала трендовий дизайн манікюру (фото)

Читать на русском
Автор
Чарівна Марго Роббі Новина оновлена 15 лютого 2024, 08:02
Чарівна Марго Роббі. Фото instagram.com/margotrobbieofficial

Манікюр для Марго Роббі робить відома американська майстриня Бетіна Гольдштейн

Зірка американського фільму "Барбі" Марго Роббі, над якою нещодавно постібалась Кейт Бланшетт, вийшла в люди з трендовим дизайном манікюру, який є новою варіацією класичного французького манікюру. Знаменитість часто обирає ніжні відтінки.

Це помітила редакція українського Vogue. Австрійській акторці робила маніпуляції з нігтиками американська майстриня Бетіна Гольдштейн, яку редакція називає "королевою мінімалістичних, але не сумних рішень".

Манікюр Марго Роббі
Мінімалістичний манікюр Роббі

Головна особливість такого манікюру полягає в тому, що на перший погляд не можна здогадатися, що з нігтями робили досить складні операції. Складається враження, що нігті просто вкриті прозорим лаком, хоча насправді це дуже складна техніка, в якій не використовують контрастних кольорів.

У Vogue запевняють, що такий дизайн нігтів не матиме супершаленої популярності, але він межує з мистецтвом та потребує мегаретельності.

Раніше "Телеграф" писав, що фільм "Барбі" з Марго Роббі у головній ролі став претендентом на головну премію у номінації "Найкращий фільм". Конкурентом картини став "Оппенгеймер" та ще вісім стрічок.