Total black і нова стрижка: 53-річна Наомі Кемпбелл у сукні-балахоні здивувала образом на BAFTA 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
514
Наомі Кемпбелл здивувала чорним образом на світському заході
Наомі Кемпбелл здивувала чорним образом на світському заході. Фото Getty Images

Британська супермодель побувала на кінопремії BAFTA 2024 в Лондоні

У неділю, 18 лютого, у Лондоні відбулася церемонія нагородження кінопремії премії BAFTA. Світський захід зібрав безліч знаменитостей, серед яких не лише актори, а й інші відомі люди, наприклад, принц Вільям. Побувала на кінопремії і відома британська супермодель Наомі Кемпбелл, яка днями також відвідала відкриття курорту.

Треба сказати, що супермодель справила враження своїм незвичайним образом на світському рауті. Для виходу в люди вона обрала незвичайне Total black вбрання, яке складалося з довгої чорної сукні з масивним золотистим поясом і пишної багатошарової накидки з прозорим капюшоном. А на її ногах були класичні чорні човники на високій шпильці.

Наомі Кемпбелл, BAFTA
Фото: Getty Images

При цьому можна помітити, що Наомі Кемпбелл радикально змінила зачіску – замість довгих гладких локонів тут у неї строга коротка стрижка каре, яка ледве прикриває вуха. На обличчі моделі був яскравий макіяж, а завершували образ масивні прикраси.

Наомі Кемпбелл, BAFTA
Фото: Getty Images

Судячи з фотографій із червоної доріжки та церемонії нагородження BAFTA, Наомі Кемпбелл весело провела час, багато спілкувалася зі знайомими знаменитостями та мило позувала фотографам.

Наомі Кемпбелл, BAFTA
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Україна продовжує підкорювати світ. Фільм "20 днів у Маріуполі" отримав премію BAFTA.