"Як я лишилась цілою": на Злату Огнєвіч впали скляні двері душової кабіни (фото)

Читать на русском
Автор
Злата Огнєвіч завжди цього боялася
Злата Огнєвіч завжди цього боялася. Фото https://www.instagram.com/zlata.ognevich/

Зірка розповіла про інцидент, що трапився з нею на гастролях

Злата Огнєвіч — популярна співачка, яка зараз гастролює по Україні. Нещодавно зірка розповіла, що організатори її концертів виявилися шахраями. Однак це не всі випробування, що чекали на співачку. Сьогодні Огнєвіч поділилася, що на неї впали двері душової кабіни.

Про це співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram. Огнєвіч також поділилася, що це була її найбільша "гастрольна" фобія.

Зірка виклала фото, де видно уламки скла і підписала фото: "Щойно пережила шок". У розмовній сторіс зірка розповіла, що трапилося те, чого вона завжди боялася на гастролях. "На мене впали двері душової кабіни якраз тоді, коли я приймала душ", — розповіла Огнєвіч. Також співачка висловила своє здивування і подякувала Вищим силам щодо того, що все обійшлося маленькими порізами, адже уламки летіли на тіло.

Огнєвіч також розповіла, що боялася подивитися на себе у дзеркало після цього інциденту, бо думала, що обличчя в порізах. "Якась вища сила сьогодні мене зберегла… Все могло бути набагато гірше", — пише Злата.

На Злату Огнєвіч впали скляні двері

Готель, в якому це трапилося, зірка не розкриває і не висуває йому своїх претензій у сторіс. Однак ділиться, що пережила шок.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Джамала повідомила про втрату у родині. Вони втратили домашню улюбленицю.