Блогерка Наталі Литвин вперше стала мамою: молоде подружжя поділилося фото первістка (фото)

Читать на русском
Автор
Наталі Литвин поділилася радісною новиною
Наталі Литвин поділилася радісною новиною. Фото instagram.com/natalilytvyn

Це перша дитина подружжя

Популярна українська блогерка Наталі Литвин, що має немаленьку кількість підписників в соцмережах, поділилася радісною новиною. Вона народила сина.

Дата народження первістка — 18 лютого. Про це блогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram і виклала зворушливе фото.

Наталі Литвин поділилася світлиною, на якій вона і її чоловік Олександр Куровський обіймають новонародженого сина. На фото видно нового члена родини, а новоспечені батьки мило посміхаються. Підписала світлину блогерка коротко: "Найважливіша зустріч нашого життя. 18.02.2023. 19:56. 3450 г. 54 см".

У коментарях молоде подружжя вітають з поповненням інші блогери та зірки. Блогер та шоумен Микита Добринін щиро порадів за пару і побажав їм перманентного щастя. Саша Бо, що нещодавно сама стала мамою втретє, також привітала закоханих. Блогерка Дарія Квіткова свою радість, а Володимир Остапчук привітав малюка в цьому світі. Співачка Альона Альона побажала молодій сім’ї щастя. До привітань також приєдналися блогерка Настя Скальницька і Богдан Буше.

Фото: instagram.com/natalilytvyn
Фото: instagram.com/natalilytvyn

Упродовж свої вагітності Наталі Литвин ділилася милими фото та новинами, як у неї проходить цей період. Блогерка робила красиві фотосесії, аби цей час їй запам’ятався.

Раніше "Телеграф" розповідав, що ексхолостяк Макс Михайлюк вдруге став батьком. Пара поділилася зворушливими знімками.