26-річний екс-чоловік Трінчер Олександр Волошин розповів, скільки у нього квартир у Києві (відео)

Читать на русском
Автор
Олександр Волошин має нерухомість у Києві Новина оновлена 25 березня 2024, 11:37
Олександр Волошин має нерухомість у Києві. Фото Колаж "Телеграфу"

Купити нерухомість блогера попросила його мати

Відомий український блогер Олександр Волошин, який нещодавно розлучився зі своєю дружиною співачкою Анною Трінчер, зізнався, скільки має квартир у Києві. Як виявилося, блогер тепер завидний холостяк із нерухомістю у столиці.

Як розповів Олександр Волошин в інтерв’ю на ютуб-каналі "Люкс ФМ", він має три квартири в Києві. При цьому він живе на орендованій квартирі, а купівля нерухомості була більше проханням його мами.

"У мене є мої квартири. Одна з ремонтом і дві квартири без ремонту в новобудові. Ті, що без ремонту 90 квадратів, а та що з ремонтом — 55 квадратів", — розповів блогер.

За словами Волошина, першу свою квартиру він купив приблизно чотири роки тому. Це було більше на прохання його мами.

"Мама сказала: купи, Сашко, квартиру, бо я не спатиму ночами. Ну от я й купив", — зізнався Волошин.

За словами Олександра, він заробляє на життя продюсуванням українських блогерів, ютуб-проектами, заняттям криптовалютою та дорогою рекламою у своєму блозі. Найбільша сума, яку Волошин заробляв за місяць, дорівнює приблизно сотні тисяч доларів. Однак блогер не вважає за потрібне називати точні цифри свого доходу під час війни.

Анна Трінчер, Олександр Волошин
Анна Трінчер та Олександр Волошин

Раніше "Телеграф" розповідав, співачка Анна Трінчер та її екс-чоловік Олександр Волошин поділилися, в яких стосунках вони зараз. Екс-дружини провели разом прямий ефір.