"Аня ледь тримається, щоб не заплакати": співачка Трінчер та її ексчоловік Волошин розповіли, чи вони зараз у стосунках

Читать на русском
Автор
884
Анна Трінчер та Олександр Волошин провели разом прямий ефір Новина оновлена 13 лютого 2024, 16:14
Анна Трінчер та Олександр Волошин провели разом прямий ефір. Фото instagram.com/annatrincher_official

Блогер і співачка розійшлися дуже органічно

Нещодавно стало відомо, що Анна Трінчер та Олександр Волошин розлучилися. Ця новина здивувала їх шанувальників, адже здавалося, що вони були ідеальною парою. Зірки транслювали, як переживають розлучення на своїх сторінках в Instagram. Сьогодні вони вперше провели разом прямий ефір.

Блогер та співачка спростували чутки про своє примирення та розповіли про побачення, на які ходили після розлучення. Також зізналися, що зустрічаються з батьками один одного після розлучення.

Волошин розповів, що нещодавно зустрічався з мамою ексдружини, що здивувало Анну. Також Трінчер зізналася, що запланувала зустріч з мамою Олександра по її приїзду в Київ.

Трінчер і Волошин прямий ефір
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Також співачка наголосила, що квіти, які їй дарували під час відпочинку на Балі, надсилав не Олександр. З посмішкою на обличчі вона сказала, що знає, хто робив такі подарунки. Однак більше подробиць не розповіла, бо вважає, що її особисте життя тепер має бути закритим від соцмереж.

Трінчер і Волошин прямий ефір
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Свої стосунки з іншими дівчатами Олександр також прокоментував. Блогер сказав, що не планує поки будувати відносини, бо він "своболюбивий" і зараз в нього немає на це ні часу, ні бажання. "Мені зараз цікавіша моя робота, моє життя", — відповів Олександр.

Олександр Волошин і Анна Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Також Волошин запропонував ексдружині знятися у її подкасті, на що Трінчер відповіла неоднозначно. "Я подумаю", — сказала співачка.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Анна Трінчер отруїлася на Балі. Райське місце стало пеклом для співачки.