Смерть на концерті: під час виступу Анастасії Приходько сталася жахлива трагедія

Читать на русском
Автор
11666
Трагедія трапилася у Трускавці
Трагедія трапилася у Трускавці. Фото instagram.com/prykhodko_official

Це був концертний менеджер співачки

Під час концерту української співачки Анастасії Приходько помер її концертний менеджер, який сидів в залі. Команда артистки поки не коментує ситуацію.

Концерт проходив у місті Трускавець, у палаці культури імені Т. Г. Шевченка. Про трагедію співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"Відбулася величезна трагедія у мене на концерті у Трускавці…", — написала Анастасія. Чоловік помер раптово, на очах у глядачів.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Видання Фокус зв’язалося з ГУ НП у Львівській області, що підтвердити інформацію. "Подія дійсно мала місце, вчора, 25 березня, на одному із концертів у місті Трускавець. Від медиків надійшло повідомлення, що помер чоловік. На місце пригоди були направлені представники правоохоронних органів. Під час огляду на тілі особи ознак насильницької смерті виявлено не було. Нині особу померлого встановлено. Наразі тіло направили на експертизу, яка визначить причину смерті. Обставини з'ясовуються", — повідомила начальник відділу комунікацій.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Наталія Могилевська зупинила концерт після обстрілу окупантів. Співачка попрямувала до будинку, у який поцілила ракета, аби допомогти людям.