Встигніть покататися: київська дитяча залізниця завершує роботу Полярного експресу

Читать на русском
Автор
Зимовий експрес у Києві
Зимовий експрес у Києві. Фото Укрзалізниця

Свята добігли кінця, як і сам зимовий сезон

У столиці цими вихідними Київська дитяча залізниця закриває зимовий сезон і святковий Полярний експрес до наступного року припиняє свою роботу. У всіх бажаючих ще є шанс покататися на незвичайному поїзді та відчути відлуння святкової атмосфери.

Останній рейс Полярного експресу відбудеться цими вихідними — 27 та 28 січня. Про це повідомили на офіційній сторінці "Укрзалізниці" у Фейсбуку.

Так, дитяча залізниця закриває зимовий сезон та запрошує покататися на Полярному експресі, який традиційно припиняє свою роботу наприкінці січня.

Київська дитяча залізниця працює по суботах та неділях з 10:00 до 18:50, потяги відправляються кожні 40 хвилин. Святковий експрес відправляється зі станції "Київ-Пасажирський дитячий".

Останні дні роботи святкового експресу – субота, 27 та неділя, 28 січня 2024 року.

Нагадаємо, що відкриття зимового сезону руху поїздів "Полярний експрес" відбулося 22 грудня.

Потяг складається із шести пасажирських вагонів, які везе тепловоз. За час однієї поїздки він проїжджає близько 6 кілометрів, при цьому витрачається близько півгодини. Під час всього прямування маршрут супроводжує святкова музика.

Київська дитяча залізниця знаходиться у Сирецькому парку на вулиці Парково-Сирецька, 4. Сюди зручно доїхати кільцевою електричкою до станції Сирець.

Вартість квитків: дитячий – від 50 гривень, дорослий – від 100 гривень. Діти до трьох років – безкоштовно.

Київська дитяча залізниця знаходиться у Сирецькому парку

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що "Укрзалізниця" оновила графік руху поїздів на 2024 рік. У новому графіку відзначається призначення 14 нових рейсів: 11 внутрішніх та 3 міжнародних.