Киянка везла з Польщі цілу валізу нарковмісних таблеток: подробиці (фото)

Читать на русском
Автор
656
Заборонені препарати вилучили Новина оновлена 27 січня 2024, 19:22
Заборонені препарати вилучили. Фото Колаж

Відносно порушниці було складено протокол

Мешканка Києва намагалася незаконно перевезти з Польщі в Україну велику партію таблеток, які містять наркотичні речовини, обіг яких у нашій країні суворо заборонений. Жінка намагалася перетнути кордон автобусом, який прямував з Варшави до Харкова.

Правоохоронці звернули увагу на підозрілу поведінку пасажирки та запросили її до спеціальної кімнати, де провели ретельний огляд її багажу. Про це повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Відомо, що киянка їхала з Польщі рейсовим автобусом, кінцевою зупинкою якого був Харків. Під час перетину кордону жінка почала сильно нервувати і поводилася підозріло. Прикордонники запросили її до кімнати для огляду та почали перевіряти її багаж.

Як виявилося, 38-річна жінка намагалася незаконно ввезти в Україну більше тисячі таблеток "Decancit SR", що містять у своєму складі наркотичні речовини. Вони містять псевдоефедрин, який є прекурсором для отримання аналогів метамфетаміну. Оборот таких речовин в Україні суворо обмежений.

Варто зазначити, що киянка намагалася перевезти таблетки, що містять наркотичні речовини, через пункт пропуску "Рава-Руська". У ході огляду у неї при собі виявили та вилучили 1140 таблеток "Decancit SR", які вона сховала в упаковках із солодощами та під обшивкою валізи.

За цим фактом прикордонники направили повідомлення до Нацполіції. Заборонені речовини вилучили, а на порушницю склали протокол.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що у Києві різноманітні наркотики у величезних обсягах збувало міжнародне угруповання. Зловмисники налагодили канал постачання заборонених речовин з-за кордону до України та реалізовували їх через закритий Телеграм-канал.