Школяр із Київської області став переможцем престижного міжнародного конкурсу (фото)

Читать на русском
Автор
Іван Супруненко
Іван Супруненко. Фото Соцмережі

Хлопчик відвідує музичну школу та грає на фортепіано

Учень Бучанської дитячої школи мистецтв Іван Супруненко взяв участь у престижному музичному конкурсі "Golden Fest". Хлопчик продемонстрував чудові навички та став лауреатом цього конкурсу-фестивалю.

Варто зазначити, що Іван грає на фортепіано і давно захоплюється музикою. Про це повідомили в офіційному Телеграм-каналі Бучанської міської ради.

Так, Іван Супруненко є учнем фортепіанного відділу Бучанської дитячої школи мистецтв імені Левка Ревуцького. Не так давно хлопець взяв участь у ХІІІ багатожанровому міжнародному фестивалі-конкурсі "Golden Fest", який проходив у два тури.

Іван продемонстрував високі навички гри на фортепіано та підкорив суддів своїм талантом. Хлопець став лауреата І премії конкурсу "Golden Fest" та отримав медаль, кубок та грамоту.

Крім цього, почесною грамотою було відзначено і викладача Івана — Мельничук Ірину.

Диплом Івана
Подяка педагогу Мельничук Ірині Миколаївні

"Пишаємося талановитими дітьми нашої громади! Вітаємо Івана та його викладачку Ірину Мельничук з перемогою! Бажамо натхнення та подальших успіхів!", — написали представники Бучанської міськради в соцмережі.

Для довідки: "Golden Fest" — це багатожанровий міжнародний фестиваль-конкурс, метою якого є підтримка творчо обдарованих дітей, талановитої молоді та дорослих шляхом демонстрації їх здібностей та підвищення рівня виконавчої майстерності, розвитку та зміцнення міжнародних зв’язків та обміну культурними традиціями та духовними цінностями.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що студентка із Києва представить Україну на престижному конкурсі краси. Відстоюватиме честь України на заході в Мумбаї юна уродженка Київської області Софія Шамія, яка раніше стала переможницею конкурсу "Міс Україна 2023".