У Києві посеред лісу застрягли трамваї: на яких маршрутах і в чому причина

Читать на русском
Автор
858
Трамваї до Пущі-Водиці стоять
Трамваї до Пущі-Водиці стоять. Фото Соцмережі

Актуальна інформація для столичних пасажирів

У вівторок, 20 лютого, у столиці було заблоковано рух трамваїв Лісовою трасою до Пущі-Водиці. Для зручності пасажирів було тимчасово організовано рух автобуса №12т, що курсує від площі Шевченка до Пущі-Водиці.

Як виявилося, причиною події стало дерево, яке впало на контактну мережу та заблокувало рух. Про це повідомили у прес-службі КП "Київпастранс".

Так, затримується рух трамваїв №12к,17 і 19к по Лісовій трасі. На місці події вже працюють фахівці, яким належить ліквідувати наслідки падіння дерева.

Рух трамваїв №12к,17 та 19к було організовано до площі Шевченка.

Для зручності пасажирів було організовано рух автобуса №12т, який курсує від площі Шевченка до Пущі-Водиці.

Для довідки: Пуща-Водиця – історична місцевість у Києві. Розташована на північно-західній околиці міста, за рішенням Київської міської ради від 8 листопада 2001 року перестала бути селищем міського типу та стала частиною Оболонського району міста.

Зараз Пуща-Водиця — одне з найпопулярніших місць відпочинку киян. Тут розташований каскад озер з упорядкованими піщаними пляжами, станції прокату човнів і катамаранів. До послуг відпочивальників також магазини та банкомати. З Києвом Пуща-Водиця сполучається автобусами та історичною трамвайною лінією.

Рух трамваїв було заблоковано до Пущі-Водиці

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві аварійний стан окремих ключових мостів через Дніпро продовжує погіршуватися. І поки чиновники нарікають, аварійний переїзд на мосту Патона створює проблеми городянам і може зруйнуватися будь-якої миті.