У США спробували зірвати показ фільму "Буча": українські хейтери підливають олії у вогонь

Читать на русском
Автор
1306
Фільм "Буча" у Лос-Анджелесі не хочуть показувати, бо він антиросійський
Фільм "Буча" у Лос-Анджелесі не хочуть показувати, бо він антиросійський. Фото Фото "Телеграф"

Драму "Буча" покажуть голлівудським зіркам

У Лос-Анджелесі спробували зірвати майбутній показ драми "Буча", на який запрошені голлівудські зірки, які підтримали Україну. Про це в ексклюзивному інтерв’ю "Телеграфу" розповів продюсер та сценарист картини Олександр Щур.

За його словами, вони звернулися до власників однієї локації в Лос-Анджелесі і на початку вони були не проти. Але коли довідалися, що за фільм хочуть показати, відмовили.

"Ой, це фільм проти Росії. Ми не хочемо мати справу з політикою", — сказали продюсеру.

Проте приміщення вже знайдено і 24 лютого, коли буде вже друга річниця великомасштабного вторгнення в Україну, пройде спецпоказ. На нього запрошено найтоповіші зірки Голлівуду, які підтримують Україну. Серед них Міла Куніс, Шон Пенн, Арнольд Шварценеггер, Міла Йовович та ще понад тридцять найпопулярніших акторів.

У той час, коли у США демонстрацію "Бучи" відвідують конгресмени цієї країни і залишають про нього позитивні відгуки в Україні, картину активно хейтять. Причому це роблять люди, які ще не бачили фільм.

Днями у соцмережах авторів почали критикувати за англомовний плакат. Картина називається "Буча", а на плакаті зображено Бородянку.

"На постері справді Бородянка. Незважаючи на те, що фільм називається "Буча", його події розгортаються в тому числі і в Бородянці, і прототип головного героя також був у цьому місті. Зовсім не обов’язково, щоб на постері було зображено те саме, що написано на ньому. Наприклад, фільм "Список Шиндлера" взагалі не знімався в "Освенцимі". Але ніхто Спілбергу не дорікав, що він зняв неправдиве кіно, тому що у фільмі не показаний цей концтабір. До речі, коли ми ще не почали знімати свій фільм, нас хейтіли за те, що ми робитимемо це в тих містах, де все це відбувалося. Тепер нам дорікають протилежним", — каже Олександр Щур.