Помийте банани — і проблема, з якою ви боролися роками, зникне: навіщо це робити (відео)

Читать на русском
Автор
2723
Ви позбудетеся надокучливих мошок
Ви позбудетеся надокучливих мошок. Фото ru.freepik.com

Блогерка розповіла, навіщо мити банани

Банани вже давно є популярним продуктом у будинках багатьох українців, адже їх можна не лише їсти просто так, але й готувати різноманітні страви. Ці фрукти можуть довго зберігатися, є ситними та корисними.

Дехто має звичку мити банани перед вживанням, а інші після купівлі одразу кладуть у вазу для фруктів, цим самим роблячи помилку. Саме через це вдома можуть з'явитися мошки, яких не так просто позбутися. Чи потрібно мити банани розповіли у TikTok-акаунті "thatcleanhome".

Чи потрібно мити банани

Так, за словами блогерки Тоні Бі, мити банани обов'язково. Професійна прибиральниця розповіла, що протягом багатьох років стикалася з проблемою надокучливих мушок на кухні. Однак тепер ця неприємність залишилася в минулому, оскільки жінка почала мити банани відразу після покупки в магазині.

Блогерка зазначає, що плодові мушки часто складають яйця на шкірці бананів. Після вилуплення вони спричиняють чимало незручностей на кухні. Тому дуже важливо мити банани відразу після покупки, а потім вибрати найбільш зручний спосіб їх зберігання.

Варто нагадати, що багато господинь зберігають банани у холодильнику чи герметичних контейнерах, аби уникнути подальшої появи мошок. Також можна використовувати натуральні засоби для відлякування комах, такі як оцет або ефірні олії. Таким чином, утримання цих простих порад дозволить зберегти кухню чистою та вільною від небажаних шкідників.

Раніше ми писали, як з’явилися банани в СРСР і скільки коштували екзотичні фрукти. Їх діставали з боєм у радянському союзі.