Найпростіший спосіб: як швидко зарядити смартфон, не "вбивши" батарею

Читать на русском
Автор
Як швидко зарядити телефон – активуйте лише одну функцію Новина оновлена 24 жовтня 2024, 18:16
Як швидко зарядити телефон – активуйте лише одну функцію. Фото Freepik

Варто враховувати, що швидкість заряджання залежить від самого пристрою

Смартфон став невід’ємним помічником у нашому повсякденному житті, хай то робота, спілкування чи розваги. Тому важливо стежити за тим, щоб акумулятор зберігав заряд якомога довше, дозволяючи пристрою працювати протягом усього дня.

Однак, крім оптимізації витрати енергії, варто знати кілька швидких способів заряджання, які допоможуть поповнити заряд батареї за короткий термін, коли це необхідно. Один із найпростіших способів описаний у матеріалі "УНІАН".

Як швидко зарядити телефон

На смартфонах Xiaomi, Honor та інших Android є функція "Ультра-Економія енергії". Це налаштування значно продовжує час роботи акумулятора внаслідок відключення всіх непотрібних функцій та програм.

При активації цього режиму відключаються фонова активність, багато візуальних ефектів, мережевих підключень і програм, залишаючи тільки базові функції, такі як дзвінки та SMS. Цей режим не тільки допомагає зберегти заряд акумулятора на довше, але й може прискорити процес заряджання телефону, оскільки навантаження на процесор та інші компоненти мінімізується.

Для активації:

  1. Відкрийте "Параметри";
  2. Знайдіть розділ "Батарея" або "Акумулятор";
  3. Увімкніть "Режим ультраекономії енергії".

Крім цього, можна увімкнути "режим у літаку" або повністю вимкнути гаджет, щоб прискорити процес заряджання. Плюс до всього, використовуйте розетку замість порту USB комп’ютера.

Раніше "Телеграф" розповідав, як можна простими та швидкими способами зробити так, щоб смартфон працював ефективніше. Головний із них – перезавантаження.