"У мене тепер є мама і тато?": родина Мірошниченків розкрила, як відбувалося знайомство з названою донькою (фото)

Читать на русском
Автор
1795
Інна та Тімур Мірошниченки розповіли про знайомство з донькою
Інна та Тімур Мірошниченки розповіли про знайомство з донькою. Фото Інстаграм Інни Мірошниченко

Подружжя розкрило нові деталі удочеріння

Нещодавно популярний ведучий Тімур Мірошниченко разом з дружиною Інною вдочерили дитину. Родина продовжує розповідати, деталями цього процесу. Зокрема, подружжя поділилось, як вони познайомились із названою донькою.

Інна та Тімур познайомилися із восьмирічною Ангеліною по онлайн-зв'язку, оскільки вона проживала в евакуйованому закладі за кордоном. Виявилось, що вже були претенденти, щоб забрати Ангеліну, але вони не приїхали після знайомства. Тож подружжя хвилювалось, чи захоче дівчинка йти на контакт. Цю історію вони розповіли в інстаграмі.

"У Ангеліни вже був зум, після якого ніхто не приїхав. Тепер уявіть, що дитину саджають перед екраном і кажуть: "Це Інна й Тімур, розкажи їм, як пройшов твій день". Чи буде бажання говорити? А раптом мовчатиме чи скаже "не хочу". Тоді за результатами складуть акт, що знайомство не відбулось, контакт не встановлено. І все…", — розповіла жінка.

Інна та Тімур Мірошниченки розповіли про знайомство з донькою

Першим питанням дівчинки було, чи приїдуть Інна з Тімуром до неї. Почувши ствердну відповідь, дитина дуже зраділа, що у неї з'являться батьки. Подружжя прибуло до Ангеліни через 10 днів, бо до цього Тімур мав багато роботи в цей час, а Інна боялась їхати за кермом у таку далеку дорогу.

"Ангеліна дивиться на нас і запитує "Ви приїдете?" Ми одразу в один голос сказали "так". Бо знали, що це вже назавжди. У цю мить вона повернулась до вихователя і каже: "То… це мої мама і тато? У мене тепер є мама і тато?…" Ми змогли приїхати лише за півтора тижні. Бо сама я не наважувалась їхати за кермом 3500 кілометрів, а у Тімура було багато роботи і відряджень. Ці 10 днів були важким очікуванням для всіх нас", — поділилась Інна.

Раніше "Телеграф" писав про те, як Тімур Мірошниченко розповів про сімейний бюджет. Він розкрив, як ділить фінанси з дружиною.