Маленька киянка Дарина Комарчук встановила незвичайний рекорд України (фото)

Читать на русском
Автор
Дарина стала рекордсменкою
Дарина стала рекордсменкою. Фото Facebook

Рекорд було зареєстровано у категорії "Найдовше дитяче волосся у віці семи років"

Креативними зачісками дівчаток уже не здивуєш — їх безліч. А нещодавно маленька киянка Дарина Комарчук, якій виповнилося сім років, справді здивувала — вона встановила незвичайний рекорд України.

Рекорд було зареєстровано у категорії "Найдовше дитяче волосся у віці семи років". Дитина має красиві коси довжиною понад 100 см, про це на сторінці у Facebook написала очільниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Виявляється, Дарина поставила собі конкретну мету. Дитина планує берегти своє багатство та ніколи не обрізати те, чим її обдарувала природа.

Рекорд
Дівчинка встановила незвичайний рекорд

Вєтрова уточнила, що наступні рекордсмени мають перевищувати попередній рекорд щонайменше на десять відсотків. Минулоріч п’ятирічна Марія Порожнюк встановила рекорд, маючи довжину пасм – 91,5 см.

Дарина Комарчук
Дарина Комарчук - рекордсменка

Рекорд було зареєстровано у категорії "Найдовше дитяче волосся у віці 7 років". Дарина Комарчук, що навчається у другому класі, дуже пишається своїм довгим волоссям. Згідно із замірами, його довжина – 103,5 см.

Раніше "Телеграф" писав, що швидкі зачіски для школярок мають відповідати дрес-коду. Плетіння — один з осінніх трендів зачіски для дівчаток.