"Гола вечірка" на Драгобраті викликала бурхливу реакцію в мережі: що це було насправді (відео)

Читать на русском
Автор
3270
Артисти виступали майже оголеними
Артисти виступали майже оголеними

На сцені виступали напівоголені виконавці

У п’ятницю, 26 січня 2024 року, в готелі "Різдво" на популярному гірськолижному курорті Драгобрат (Закарпаття) відбулася "гола вечірка", відео якої підірвало Мережу. Перед присутніми виступав гурт "Хамерман знищує вируси".

На відео, що розповсюджуються, можна побачити оголених виконавців, які співають пісні з дуже дивним змістом. Про це журналіст Віталій Глагола повідомив у своєму телеграмі.

"І до вокалістів, які співають у майже голому вигляді, і до пісні з досить дивним змістом ― дуже багато питань. Але найбільше запитань до власників закладу", ― написав журналіст.

Користувачі соцмереж неоднозначно відреагували на ролики, що поширюються. Деякі з них обурювалися поведінкою виконавців. Вони нагадали, що в країні йде війна, а це ― "бенкет під час чуми".

Але не всі критикували ексцентричний виступ музикантів. Деякі користувачі звернули увагу, що це нормально для ХЗВ, і що про смаки не варто сперечатися.

А ось і ті самі скандальні відеоролики. Увага: на відео є нецензурна лексика!

Для довідки: "Хамерман знищує віруси" ― український музичний гурт, який був заснований ще у 1996 році. Співає у жанрах драм-н-бейс та техно-панк. У репертуарі є пісні українською, російською та англійською мовами. Гурт називають одним з найкращих представників сучасного андеграунду.

Раніше "Телеграф" писав про голу вечірку на Закарпатті. Новорічний корпоратив однієї з компаній привернув увагу великою кількістю предметів фалічної форми та танцями оголених людей.