Українка Кароліна Шіїно відмовилася від типула "Міс Японія": подробиці скандалу

Читать на русском
Автор
580
Кароліна Шіїно зреклася титулу після скандалу
Кароліна Шіїно зреклася титулу після скандалу. Фото https://www.instagram.com/karolina

Модель відмовилася від титулу після оприлюднення подробиць її особистого життя.

Японська модель українського походження Кароліна Шіїно наприкінці січня здобула титул "Міс Японія 2024". Вже сам цей факт схвилював японське спуспільство, не всім це сподобалося, адже Кароліна стала першою жінкою європейського походження, яка отримала головний приз цього конкурсу в Японії.

Однак тепер стало відомо, що модель відмовилася від свого титулу, оскільки її викрили в обмані, пише Kyodo News. Як виявилося, 26-річна модель крутила роман із одруженим чоловіком.

Справа в тому, що організатори конкурсу краси "Міс Японія" знали про ці подробиці з особистого життя конкурсантки. Однак тоді вона їх запевнила, що розірвала ці стосунки, як тільки дізналася, що її коханий одружений. Пізніше японська преса з’ясувала, що модель обдурила організаторів і далі таємно зустрічалася з одруженим кавалером.

Кароліна Шіїно, Японія
Фото: https://www.instagram.com/karolina

Кароліна Шіїно не стала спростовувати цю інформацію та вирішила відмовитися від титулу "Міс Японія". Організатори конкурсу прийняли її відмову та вибачилися за цю ситуацію. Також там заявили, що до наступного року місце "Міс Японія" буде вакантним.

Сама Кароліна Шіїно у своєму Instagram також вибачилася за обман і зізналася, що не змогла сказати правду через розгубленість і страх.

"Мені щиро шкода за ті величезні проблеми, які я завдала і за зраду тих, хто мене підтримував", — написала модель.

Раніше "Телеграф" розповідав, що на конкурсі "Міс Всесвіт" учасницю від України Ангеліну Усанову посадили поряд із росіянкою. Українка гідно винесла це випробування.