Остаточно зрікся королівської родини? Принц Гаррі офіційно став резидентом США

Читать на русском
Автор
Принц Гаррі планує в майбутньому ще й громадянство США отримати Новина оновлена 19 квітня 2024, 10:48
Принц Гаррі планує в майбутньому ще й громадянство США отримати. Фото Getty Images

Тепер своїм домом принц Гаррі називає Америку

Британський принц Гаррі, який разом із дружиною Меган Маркл вперше за довгий час звернувся до хворої на рак Кейт Міддлтон, підтвердив, що офіційно став резидентом США. Як відомо, Гаррі та Меган перебралися до Америки через короткий час після розкішного весілля у Великій Британії.

Як пише The Guardian, про офіційну зміну місця проживання стало відомо із документів турфірми, яку на 75% контролює принц Гаррі. Некомерційна організація з еко-туризму, яка базується в Лондоні, подала до Реєстраційної палати документи, що інформують британську владу про те, що принц Гаррі переїхав і тепер він є мешканцем Сполучених Штатів.

принц Гаррі та Меган Маркл
Фото: Getty Images

У документах зазначено, що принц Гаррі оголосив Сполучені Штати своєю "новою країною" проживання. Схоже, спадкоємець британського престолу вирішив остаточно зректися королівської сім’ї. А від королівських обов’язків вони з Меган Маркл відмовилися ще раніше.

принц Гаррі
Фото: Getty Images

Дружина принца Гаррі Меган Маркл американка, і, як пишуть у таблоїдах, саме вона була ініціатором переїзду сім’ї до Америки. Тепер герцоги Сассекські разом із дітьми живуть у Каліфорнії, і, виходячи з нових даних, схоже, не збираються повертатися до Великобританії.

Раніше "Телеграф" розповідав, хто стане королем Великої Британії у разі смерті Чарльза ІІІ. Що відомо про головного спадкоємця.