Назвав блогера п*даром і поплатився: як суд покарав львів'янина за напад на Ніколаса Карму

Читать на русском
Автор
Ніколас Карма Новина оновлена 15 серпня 2024, 18:30
Ніколас Карма. Фото Колаж "Телеграф"

На засідання суду обвинувачений не прийшов

У Львові суд визнав 21-річного Миколу Піскорського винним у вчиненні дрібного хуліганства. Місцевий мешканець із перцевим балончиком напав на відомого блогера Ніколаса Карму та ображав його.

Про це йдеться в ухвалі, оприлюдненій у судовому реєстрі в серпні.

Сам Ніколас Карма розповідав, що, прогулюючись площею Ринок, почув нецензурні вигуки на свою адресу. На відео, яке оприлюднив блогер, видно як він робить зауваження хлопцю, що не красиво вигукувати в спину. Згодом цей хлопець бризнув в обличчя блогера балончиком.

"Мені не подобаються твої тік-токи і я вважаю, що ти чуть-чуть гейської натуральності. Мені не подобаються пі*ари", – заявив хлопець Ніколасу Кармі.

Нікола Карма написав заяву в поліцію, яка повідомила, що розшукала 21-річного хулігана. Щодо нього порушували кримінальну справу за ч.1 ст.125 ККУ (нанесення легких тілесних ушкоджень).

У серпні у судовому реєстрі оприлюднили постанову про притягнення нападника до адміністративної, а не кримінальної відповідальності. Суддя Ольга Павлюк призначила Миколі Піскорському 119 грн штрафу за дрібне хуліганство та зобов’язала сплатити 605 грн судового збору. На засідання суду Піскорський не прийшов. Постанову ще можна оскаржити.

На момент публікації Ніколас Карма (Микола Бучак — справжнє ім'я) не відповів на запитання "Телеграфу" щодо рішення суду.

Зазначимо, що 29-річний Микола Бучак відомий під псевдонімом Ніколас Карма. Львівський блогер відомий своїми відео у Tik Tok та Instagram, на яких він підходить до перехожих та запитує, скільки коштує їхній образ. Профіль блогера в Tik Tok налічує майже 500 тисяч підписників, а в Instagram – понад 350 тисяч підписників.

Раніше "Телеграф" писав, що на Черкащині начальник виправної колонії погрожував зброєю працівникові СТО. Його затримало ДБР.