Біля Чернігова фура зіштовхнулася з шкільним автобусом: є постраждалі

Читать на русском
Автор
ДТП у Чернігівській області Новина оновлена 22 січня 2024, 15:30
ДТП у Чернігівській області. Фото Прес-служба Поліції Чернігівської області

Шкільний автобус дивом не перекинувся

У п’ятницю, 19 січня, на трасі у Чернігівській області зіштовхнулась фура та шкільний автобус. За попередніми даними, постраждало 3 людини з них одна дитина.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Чернігівської області на своїй сторінці у Facebook. Зранку о 7:30 до відділка зателефонували очевидці та виклали допомогу.

Попередньо відомо, що постраждали у дорожньо-траспортній пригоді одна дитина та двоє дорослих. Їм надали медичну допомогу фельдшери швидкої.

"Нині на місці події працюють поліцейські Чернігівського райуправління та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту", — йдеться у повідомлені.

ДТП на Чернігівщині
Аварія на Чернігівщині

Зі слів очевидців аварії, однією з причин зіткнення могла стати негода, а саме — слизька дорога. Адже на Чернігівщині спостерігається погіршення погодних умов. Тому учасників ДТП занесло на узбіччя дороги, і дивом автобус не перекинувся.

Поліція повідомляє, що обставини події встановлюються і слідчий процес триває. Наразі не відомо, хто з водіїв став ініціатором ДТП з постраждалими.

Раніше "Телеграф" писав, що трасі під Києвом з фури висипалось море мандаринів. За попередніми даними, обійшлось без постраждалих.