Під час пожежі в пансіонаті для літніх людей у Львові загинула людина подробиці (ФОТО)

Читать на русском
Автор
991
Пожежу погасили
Пожежу погасили. Фото ДСНС України

Загинув літній чоловік через численні опіки й отруєння продуктами горіння

Віечері 28-го січня у Львові сталася пожежа в геріатричному пансіонаті. Внаслідок події з будинку евакуювали понад 200 осіб, літній чоловік загинув від опіків.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України. За інформацією рятувальників, загоряння почалось в одній з кімнат на 2-му поверсі пʼятиповерхової будівлі.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику другий поверх заповнив дим. Надзвичайники врятували із задимленої кімнати чоловіка.

Пожежа в пансіонаті у м. Львів
Пожежа в пансіонаті у м. Львів
Пожежа в пансіонаті у м. Львів

Станом на 20:27 пожежу ліквідували на площі 10 квадратних метрів. Унаслідок займання одна людина постраждала. Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

У Львівській міській раді прокоментували інцидент та повідомили, що внаслідок пожежі в пансіонаті на вулиці Медової Печери у Львові загинув літній чоловік. Причина смерті – численні опіки й отруєння продуктами горіння. При цьому зазначається, що понад 200 осіб вдалось евакуювати.

Раніше "Телеграф" писав, що хакери залишили без опалення частину Львова. Внаслідок цього зупинились 324 індивідуальних теплових пункти Сихова.