На Львівщині чоловік погрожував підірвати суд гранатою: всі подробиці

Читать на русском
Автор
Колаж "Телеграф"

Підозрюваного затримали правоохоронці

Погрожував підірвати суд гранатою, якщо той не винесе рішення на його користь. На Львівщині затримали чоловіка, який міг скоїти серйозний злочин. Нагадаємо, минулоріч у сільраді на Закарпатті підірвали три гранати. Тоді постраждали десятки людей.

Про це повідомляє Територіальне управління Служби судової охорони у Львівській області. Зазначається, що інцидент відбувся у місті Стрий сьогодні, 29 квітня.

"Близько одинадцятої години, в 60 метрах від будівлі суду, чоловік в автомобілі, дістав предмет схожий на гранату та почав погрожувати, що якщо не буде судового рішення на його користь, то він підірве приміщення суду. Після чого сів в автомобіль і поїхав у невідомому напрямку", — йдеться в повідомленні.

Співробітники Служби судової охорони Львівщини одразу повідомили про інцидент поліцію і викликали слідчо-оперативну групу.

Чоловіка, який погрожував підірвати суд, затримали. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець. Нині триває розслідування.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв про те, як на Дніпропетровщині чоловік підірвав себе, аби не потрапити до вʼязниці. Внаслідок вибуху він загинув.