Потужний вибух пролунав у Ленінградській області РФ: відео та подробиці

Читать на русском
Автор
3937
Вибух у Виборзі чули місцеві жителі 26 січня
Вибух у Виборзі чули місцеві жителі 26 січня. Фото Скрін із відео

Вгору піднявся стовп диму

Вдень у п’ятницю, 26 січня 2024 року, у Виборзі Ленінградської області пролунав потужний вибух. Вгору піднявся стовп білого диму.

У місцевих Телеграм-каналах одразу почали з’являтися відео. У міському управлінні Міністерства надзвичайних ситуацій (МНС) після вибуху повідомили, нібито вибух та дим пов’язані з плановими роботами з видобутку гранітної крихти на кар’єрі в Гаврилові.

Сценарій війни Росії та НАТО

Виникає питання, якщо це справді так, то чому людей не попередили про це завчасно. Багато користувачів не вірять у цю версію відомства. Мабуть, на це також могли вплинути нещодавні польоти українських дронів у Ленінградській області, коли атакували нафтопереробний завод і морський порт.

Вибух у Виборзі

Користувачі Інтернету по-різному реагують на те, що сталося. Хтось намагається жартувати, а хтось висловлює невдоволення владою. Начебто це черговий спосіб підняти рейтинг. Дехто відверто пише, що після нещодавньої атаки українських дронів скоро буде "шарахатись" від стукоту дверей.

Вибух у Виборзі 26 січня
Користувачі відреагували на новину про вибух
Вибух у Виборзі 26 січня
МНС не вважається надійним інформатором, упевнений один із коментаторів.

Останнім часом у Росії справді часто відбуваються вибухи. 25 січня "бавовна" завітала у Новотроїцьк Оренбурзької області. Вибух стався на насосній каналізаційній станції.

Після атаки БПЛА на Туапсе почалася пожежа на нафтобазі. Місцеві жителі чули вибухи, були повідомлення про роботу протиповітряної оборони (ППО) ворога.

Зазначимо, що Виборг знаходиться в Ленінградській області на відстані 122 км по прямій від Санкт-Петербурга. Він близько розташований до кордону з Фінляндією, до неї менш як 50 км.

Карта Росії, Виборг
Виборг на карті

Раніше "Телеграф" писав, які втрати зазнає Росія через атаку на нафтопереробний завод. Сума зростає щодня.